Het team van Autobedrijf Hoogeveen

Over ons

_________

Onder leiding van Ramon Hoogeveen is Autobedrijf Hoogeveen, al sinds 1975, een begrip in de Bollenstreek. Een allround autobedrijf waar aandacht voor de klant en interesse in de techniek voorop staan. 

Ramon was al vanaf zijn jonge jaren te vinden in de werkplaats van zijn vader John Hoogeveen, die Autobedrijf Hoogeveen oprichtte in 1975 op de huidige locatie aan de Herenweg 94 in Noordwijk. Na zijn opleiding heeft Ramon enkele jaren ervaring opgedaan bij zowel een dealer- als universeel (auto)bedrijf waarna hij zich weer heeft toegelegd op het voortzetten van het familiebedrijf.    

Door de servicegerichtheid weten de klanten altijd weer de werkplaats van Autobedrijf Hoogeveen te vinden. De klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan dan ook hoog in het vaandel. Daarom wordt er bij Autobedrijf Hoogeveen een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering gevoerd. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking en een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom!

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.