werkplaats.

Werkplaats

__________

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto.

Bij Autobedrijf Hoogeveen ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APKonderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Autobedrijf Hoogeveen heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Hoogeveen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer in de vorm van een (elektrische) auto, bus of een (elektrische) fiets of elektrische bakfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!