Aankoop

Verkoop en inkoop

__________

Voor de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Voor nieuwe auto’s kunnen wij als tussenpersoon fungeren voor alle gangbare merken en modellen. Met behoud van de fabrieksgarantie. Een nieuwe auto is een flinke uitgave. De juiste keus maken uit de overweldigende hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen. Houdt u precies bij welke typen er allemaal op de markt zijn? Bij Autobedrijf Hoogeveen doen wij dat wel. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is de rol van Autobedrijf Hoogeveen helder. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij ons dus altijd rekenen op een objectief advies.

Liever een gebruikte auto kopen? Wij hebben altijd een ruim aanbod occasions op voorraad, die allemaal grondig geïnspecteerd en gekeurd zijn voordat ze in ons aanbod zijn opgenomen. Zo weet u zeker dat u een goede, maar toch zeer betaalbare auto koopt.

Wij kopen tevens auto’s in en bieden u daarvoor een eerlijke, marktconforme prijs. Bent u benieuwd naar wat uw auto waard is? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Indien u één van onze occasions op het oog hebt, kunnen we in de meeste gevallen een aantrekkelijk inruilvoorstel doen.

U kunt ook eenvoudig online een aanvraag doen voor onze inkoopservice. Verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 071 - 361 33 42. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!